HUMMUS versterkt je immuunsysteem en je metaskills

Gratis online sessies Mindfulness en Heartfulness

Het oefenen met de Deep Democracy metaskills Neutraliteit en Compassie leidt niet alleen tot sterker leiderschap, maar ook tot het versterken van je immuunsysteem(*).

HUMMUS wil graag haar expertise inzetten om in deze hectische periode bij te dragen aan (zelf)zorg, gezondheid en veerkracht om met de alom heersende angst en stress om te gaan. Tegelijkertijd versterk je je vaardigheden om thuis of op de werkvloer heldere keuzes te maken en er echt te zijn voor de mensen om je heen.

In de komende weken biedt HUMMUS gratis online sessies aan met basisoefeningen uit Mindfulness en Heartfulness. Elke sessie start met een korte uitleg en inzichten over het belang van de metaskills, gevolgd door een geleide meditatie van ongeveer dertig minuten, tijd om uit te wisselen en om enkele vragen te beantwoorden. Je kunt de sessies volgen als een reeks, maar je kunt ook eenmalig aan een sessie deelnemen.

Data:

  • dinsdag 17 maart 18u30-19u30
  • vrijdag 20 maart 12u30-13u30
  • dinsdag 24 maart 20u30-21u30
  • donderdag 26 maart 9u-10u (tweetalig N/F)
  • vrijdag 27 maart 12u30-13u30
  • dinsdag 31 maart 18u30-19u30
  • donderdag 2 april 9u-10u (tweetalig N/F)
  • vrijdag 3 april 12u30-13u30

Om deel te nemen schrijf je je in via dit formulier. Een uurtje voor de sessie ontvang je een link van waaruit je de sessie online kan volgen. We gebruiken hiervoor Zoom.us maar jij hoeft niets te installeren. Je kan de sessie volgen via je computer of smartphone. Zorg dat je in een rustige ruimte zit en het geluid kan horen.

Schrijf je gratis in

(*) Wetenschappelijk en neurologisch onderzoek wijst uit dat het regelmatig beoefenen van inzichtsmeditatie een positief effect heeft op stressreductie en immuniteit.

Via onderstaande links vind je een aantal artikels en meer specifieke informatie.