HUMMUS Webinars

In een HUMMUS Webinar krijg je een korte en krachtige input rond een van onze thema's of invalshoeken.

We organiseren ze van 28 april tot 30 juni wekelijks op dinsdag, soms van 8u30 tot 9u30 en soms van 20u30 tot 21u30 uur. We geven telkens intro van 40 minuten en er is plenair ruimte voor vragen en een korte interactie in 'breakout'-rooms.

Kostprijs: 25 euro (excl BTW) per Webinar. Als je er ineens 5 bestelt kosten ze 100 euro (excl BTW) en kom je in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Benieuwd hoe het er op zo'n webinar aan toe gaat?

We lichten een tip van de sluier. Via deze link vertelt Fanny van HUMMUS over Deep Democracy, en Jef van iLean over Sociocratie 3.0. Op het webinar van 2 juni gingen ze nog een stapje verder en leggen ze verschillen en gelijkenissen bloot.

En ons webinar over trainen of werken in heterogene groepen van 26 mei krijg je helemaal. Je vindt het hier.

“Kort krachtig webinar dat inzicht gaf in verschil tussen verandering en transitie. Het liet me beseffen dat transitie best spannend is en een verscheidenheid van gevoelens oproept die heel tegenstrijdig kunnen zijn. En zo ervaar ik het ook. Het is geen breuk met het verleden, het is meenemen en vanuit de stilte iets toevoegen. Oprechte dank Fanny om dit zo bondig duidelijk te maken met sprekende metaforen.”

Inge SourbronLeadershipcoach

Programma