Ga naar de inhoud

Docentenavond: Professioneel handelen in een meerstemmige samenleving – het PEACE-model met Fanny Matheusen

Wanneer:
13 maart 2024 @ 19:00 – 21:00
2024-03-13T19:00:00+01:00
2024-03-13T21:00:00+01:00
Waar:
Thomas More Campus National
Kronenburgstraat 62
2000 Antwerpen
Kosten:
Gratis mits inschrijving

In onze superdiverse wereld leven en werken, kan mensen onzeker maken, en lijkt soms verwarrend en moeilijk. Diversiteit speelt een rol in onze relaties op de werkvloer, bij dienst- of zorgverlening én in ons onderwijs. Om met die meerstemmigheid om te gaan, moeten we onze angst voor verschil loslaten.

‘Professioneel handelen in een meerstemmige samenleving - het PEACE-model’, het nieuwste boek van Fanny Matheusen, leert je alles over meerstemmigheid, kruispuntdenken, interculturele competentie en de talenten van de heterogeniale professional. Het uitgewerkte PEACE-model versterkt je interculturele competentie en laat je een weg zien doorheen gevoelige debatten en soms onbekende situaties via praktische tips, voorbeelden en reflectie-oefeningen.

Docenten, trainers en alle geïnteresseerden die aan de slag willen met een bijzonder boek nodigen we van harte uit op woensdag 13 maart voor een inspirerende avond aan Thomas More Campus National in Antwerpen. Het belooft een meerstemmige avond te worden met een inleiding op het boek door Fanny, getuigenissen van trainers die al met het boek werken en netwerkmogelijkheden. Ben je er graag bij? Schrijf je dan nu in.

Praktisch

  • Woensdag 13 maart 2024 van 19u tot 21u
  • Plaats: Thomas More Campus National, Kronenburgstraat 62, 2000 Antwerpen
  • We voorzien voor jullie een drankje, lekkere versnapering en de mogelijkheid om het boek te kopen.
  • Gratis mits inschrijven via deze link

Deze docentenavond past bij het net uitgegeven boek 'Professioneel handelen in een meerstemmige samenleving – Het PEACE-model' van Fanny Matheusen.

Op 20 februari geeft Fanny ook een kort webinar over het boek. 

Op donderdag 14 maart geeft Fanny een workshop over dit model. Een unieke kans om het van haar als trainer te leren kennen. 

Als je dit model nog niet kent dan is deze workshop is een goede voorbereiding op de train-the-trainer Interculturele Competentie op 27 en 28 mei. Die kan je volgen als je zelf met het PEACE-model aan de slag wil gaan als docent, trainer of coach.