Masterclass: Meer democratie in de politiek

Wanneer:
9 maart 2022 @ 09:30 – 17:00
2022-03-09T09:30:00+01:00
2022-03-09T17:00:00+01:00
Waar:
HUMMUS Mechelen
Hendrik Consciencestraat 8
2800 Mechelen
Kosten:
295 euro excl btw

Heb jij ook het mooiste en tegelijk het meest verguisde beroep ter wereld? Aan politiek doen is nog nooit zo belangrijk geweest en tegelijk wordt het heel erg in vraag gesteld.

En misschien voel je dat ook zelf aan?
Met dagen dat je denkt "Dit heeft zin" en "Ik heb eindelijk impact" en andere waarop je vaststelt "Waar ben ik toch aan begonnen?" en "Wat is het hier toch een moordkuil".

In onze masterclass 'Meer democratie in de politiek' willen we jou laten kennismaken met deep democracy. Dat is een methode die erop gericht is alle stemmen te horen. Met spanning en conflict gaan we op een constructieve manier om. En zo halen we meer wijsheid naar boven.

Omdat HUMMUS al vaak met politici samenwerkte, weten wij dat onze tools een enorm verschil kunnen maken in jouw dagelijkse praktijk. En op die manier ook op maatschappelijk vlak.

We creëren op onze masterclass een safe space waar je de tools van deep democracy samen met ons kan uitproberen. We delen onze inzichten rond hoe macht werkt in groepen. En we tonen hoe je op een psychologisch veiligere manier kan cocreëren met jouw collega's en met burgers.

Begeleider
Fanny Matheusen

Praktisch

  • Datum: woensdag 9 maart 2022 van 9u30 tot 17u
  • Plaats: HUMMUS Mechelen, Hendrik Consciensestraat 8
  • Lesgever: Fanny Matheusen
  • Voor wie? Voor iedereen die een politiek mandaat heeft op gemeentelijk, Vlaams, federaal, Europees of internationaal niveau. Je hebt geen voorkennis van deep democracy nodig.
  • Kostprijs: prijs 295 euro excl btw (KMO-portefeuille mogelijk)
  • Inbegrepen: het boek Van zondebok naar zebra, een vegetarische lunch en een afsluitend netwerkmoment.
  • Inschrijven via dit formulier