Meteen naar de inhoud

Gouden Pijlen gooien met Valentijn

Wanneer:
14 februari 2020 @ 19:30 – 22:00
2020-02-14T19:30:00+01:00
2020-02-14T22:00:00+01:00
Waar:
The Neverending Park, Mechelen
Museum Hof van Busleyden
Frederik de Merodestraat 65
2800 Mechelen
Kosten:
5 euro

INSCHRIJVEN

Neem de tijd om op Valentijn 14 februari 2020 te verbinden met iemand die voor jou een speciale betekenis heeft, en deze personen te eren en te erkennen.

Op deze avond krijg je de kans om te ervaren hoe je je onderlinge relatie kan verdiepen met de krachtige tool Gouden Pijlen van de Lewis Methode van Deep Democracy. Je wint waardevolle inzichten zowel over jezelf als over de persoon die je zo graag in je leven hebt. Dus kom met je partner, een vriend of familielid en wissel met hem of haar een misschien ongewoon maar betekenisvol teken van genegenheid uit.

In onze cultuur vandaag, hebben we geleerd om bescheiden te zijn, en onszelf en anderen eerder kritiek te geven dan complimenten. De Gouden Pijlenmethode is er om je te helpen bewust worden van je gaven, talenten en sterktes en om een gevoel te creëren van verbondenheid, dankbaarheid, aanvaarding en waardering.

Deze avond gaat door op een heel speciale plek: The Neverending Park te Mechelen.

Muziek: Cannaerts & Van Cutsem

Praktisch

  • Wanneer: vrijdag 14 februari 2020, van 19.30 tot 22.00
  • Waar: Museum Hof Van Busleyden, verdieping -2
  • Wat: we starten de avond met een korte check-in. Daarna is er een demo van de Gouden Pijlen. Vervolgens krijg je ruim de tijd om Gouden Pijlen te gooien met wie jij uitnodigde op deze speciale avond. We sluiten af met een streepje muziek.
  • Kost: je betaalt 5 euro inkom voor de expo. Met dit ticket mag je trouwens naar alle activiteiten van de expo komen gedurende 15 weken lang, ook al voor en na ons event dus.
  • Inschrijven: graag via deze link
  • Er is een bar met drank en hapjes aan democratische prijzen.
  • Wil je ons event financieel steunen, dan kan je een vrije gift voor de organisatie achterlaten of een boek kopen ‘Van zondebok naar zebra’, meteen een leuk cadeau voor jezelf of voor een geliefde.