Workshop “Intuïtie” (ONLINE)

Wanneer:
27 oktober 2021 @ 20:00 – 21:00
2021-10-27T20:00:00+02:00
2021-10-27T21:00:00+02:00
Waar:
Online
Kosten:
55 euro excl btw

Intuïtie is misschien het meest herkenbaar als een lichamelijk gevoel of gedachteflitsen die in je opduiken, waarvan je je gewaarwordt zonder er direct een duidelijke uitleg voor te hebben. Het is een kostbare gave en een waardevolle gids in je leven, op voorwaarde dat je het kan koppelen aan bewuste processen en percepties. We nodigen je uit om je onderscheidingsvermogen verder te ontwikkelen, om je intuïtie te leren herkennen als verschillend van impulsiviteit, en deze enigszins mysterieuze kracht op een verbindende manier in te zetten.

Vijf metaskills

Dit webinar maakt deel uit van een reeks van vijf, waarin we telkens inzoomen op een competentie, een metaskill, die je kunt ontwikkelen om sterker in je schoenen te staan als mens en/of als facilitator. Elke sessie bestaat uit een deel theorie en enkele korte oefeningen. Iedereen kan ze apart of als reeks volgen, met of zonder voorafgaande training in deep democracy.

De vijf metaskills Neutraliteit, Compassie, Superluisteren, Helderheid en Intuïtie, zullen aan bod komen op onderstaande data. Je komt ze ook tegen in het boek Van zondebok naar zebra.

Data (telkens ‘s avonds van 20u tot 21u):

Begeleiding: Ylva Berg

Kostprijs: 55 euro excl. btw per webinar. Als je de hele reeks wil volgen betaal je 250 euro excl. btw en is KMO-portefeuille mogelijk.

De workshops vinden online plaats via Zoom