Meteen naar de inhoud

Workshop metaskills (3): Superluisteren

Wanneer:
10 mei 2023 @ 20:00 – 21:00
2023-05-10T20:00:00+02:00
2023-05-10T21:00:00+02:00
Waar:
Online via Zoom
Kosten:
55 euro excl btw

Superluisteren is een kwaliteit waardoor je meer kunt zien, horen en voelen dan wat er strikt genomen wordt gezegd of gedaan.

Je luistert naar signalen in de verbale en non-verbale communicatie waar we ons in dagelijkse situaties minder of niet bewust van zijn.

Door superluisteren heb je toegang tot meer informatie die je bewust kunt gebruiken om elkaar te steunen en om op een passende manier te zeggen wat van belang is, voor beter begrip van elkaar en van de groepsdynamiek.

Vijf metaskills

Metavaardigheden of metaskills zijn competenties die je kunt ontwikkelen om sterker in je schoenen te staan als mens, als facilitator en als leidinggevende. Door je metaskills te versterken vergroot je de coherentie tussen wat je zegt, wat je doet en vanuit welke waarden je handelt. Je werkt aan een krachtigere uitstraling, meer rust en groeiend vertrouwen in je (werk)relaties. In deze sessies starten we met een focus op theorie en de link tussen de metaskill en de deep democracy-tools. Daarna is er ruimte voor twee korte oefeningen, uitwisseling en vragen.

Je kan de sessies apart of als reeks volgen, met of zonder voorafgaande training in deep democracy.

De vijf metaskills Neutraliteit, Compassie, Superluisteren, Helderheid en Intuïtie, zullen aan bod komen op onderstaande data. Je komt ze ook tegen in het boek Van zondebok naar zebra.

Data (telkens ‘s avonds van 20u tot 21u):

Begeleiding: Ylva Berg

Kostprijs: 55 euro excl. btw per webinar. Als je de hele reeks wil volgen betaal je 250 euro excl. btw en is KMO-portefeuille mogelijk.

De workshops vinden online plaats via Zoom