De Grote Ommekeer

Onze samenleving staat op een kantelpunt, dat merken we nu heel concreet elke dag. Er zijn grote uitdagingen waar we als mensheid voor staan en die we aangaan. Dat weerspiegelt zich in burgerbewegingen, op werkvloeren, in familiesystemen, in nieuwe woon-en werkvormen.

Deep Democracy en de praktische oefeningen van Joanna Macy zijn een inspiratiebron om mensen en/in groepen te begeleiden in dit transitieproces. Zodat niet alleen angst en onzekerheid het proces kleuren, maar ook goesting en avontuur. HUMMUS wil actieve hoop mee mogelijk maken.

Fanny neemt je tijdens deze lezing mee in het gedachtegoed en de oefeningen van Joanna Macy. Beseffend dat we leven in de tijd van De Grote Ommekeer, is zij op zoek gegaan naar de diepere lagen van bewustzijn die ons kunnen helpen de juiste dingen te doen in het leven. Zij verbindt innerlijke transitie met activisme in de buitenwereld, binnenmotor met buitenkracht. Een lezing voor al wie zijn engagement wil verbreden, verdiepen of laten geboren worden.

  • Ideaal voor op studiedagen, congressen, netwerkevents...
  • Duur: standaard 90 minuten, aanpasbaar indien nodig
  • Prijs op aanvraag

 

Interesse? Contacteer Annelies via info@deep-democracy.be of 0473 79 19 95.

KEYNOTE

Spreker
Fanny Matheusen (bio)