Ga naar de inhoud

Deep Democracy op school en in de klas

Kinderen en jongeren willen vaardigheden verwerven om in de samenleving van morgen hun stem te laten horen. Scholen zijn de plek om hen deze te leren. Je maakt kennis met de tools van Deep Democracy. Deze zijn erg geschikt om te gebruiken in schoolteams die willen werken rond gedeeld leiderschap. Of je kan ze ook met kinderen en jongeren in de klas inzetten.

In het onderwijs vandaag scholen we onze kinderen en jongeren voor een samenleving van de toekomst die nog ongekend is. Als we één ding wel weten is dat het een samenleving zal zijn waar mensen veel meer van elkaar afhankelijk zijn, waar samenwerking een ordewoord is en waar conflicten tot de orde van de dag behoren. Als we onze jongeren daarop willen voorbereiden, kunnen we ze tools aanreiken voor inclusieve besluitvorming en conflicthantering. We leren hen hun eigen stem te erkennen en hun leiderschap op te nemen.

In company

Je kan deze workshop in je eigen school of scholengroep, of op je studiedag organiseren.

  • Groepen van maximum 15 personen per 1 begeleider
  • Als de activiteit online doorgaat zorgen we voor een kwalitatief evenwaardig aanbod.

 

Interesse? Contacteer ons via info@deep-democracy.be of 0473 79 19 95.

Open aanbod

Af en toe organiseren we deze workshop in open aanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wil zijn.