Ga naar de inhoud

Masterclasses deep democracy

Onze masterclasses zijn nieuw in ons aanbod. We gebruiken actief de tools van deep democracy om thema's te verkennen en te verdiepen die op ons pad komen als we in de meerstemmige samenleving van vandaag werken met mensen en/in groepen.

De masterclasses geven je de kans om je facilitatieskills te oefenen en te verdiepen. Elke masterclass zet een thema of een methodiek centraal die verwant is of zelfs de kern uitmaakt van deep democracy, de methode die ons in deze masterclass verbindt.

Je kan dus deelnemen omdat het thema je interesseert of gewoon ook omdat je de tools van deep democracy nog verder wil inoefenen.

Hieronder vind je de lijst van de masterclasses waarvoor je momenteel kan inschrijven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

“De masterclass ‘Ranking' nam me mee in een heel boeiende wereld. De sessie was logisch opgebouwd en speelde in op reacties van de deelnemers. Theorie en praktische oefeningen werden afgewisseld. Er was veel ruimte voor reflectie. Ik leerde een aantal nieuwe begrippen kennen en kwam tot verhelderende inzichten. Deze inzichten werden gelinkt aan de tools van deep democracy. Hierdoor kan ik deze tools nu met meer zelfvertrouwen en doelgerichter inzetten.”

Mireille CleppeGO! Scholengroep 24