Deep Democracy facilitator Level 1 tot 4

Deep Democracy is een vernieuwende methode voor inclusieve besluitvorming met ruimte voor alle perspectieven en het transformeren van tegenstellingen, spanningen en conflicten.

We gaan aan de slag met een veelvoud van meningen, emoties, gedragingen en ervaringen, kortom met de hele mens. Deep Democracy geeft vorm aan transitieprocessen en ondersteunt wie streeft naar cocreatie en zelfsturing.

HUMMUS biedt je een volledig opleidingstraject tot Deep Democracyfacilitator. Je krijgt een gecertificeerde opleiding volgens de Lewis Methode van Deep Democracy. Starten doe je met de tweedaagse Level 1 training. Daarin leer je de grondbeginselen en een aantal facilitatievaardigheden om de methode in je eigen praktijk toe te passen. Daarna kan je je verder verdiepen in de Level 2 en Level 3 training. Je wordt een expert als je ook Level 4 volgt.

“De opleiding Deep Democracy geeft je de kracht om met volle moed een breed gedragen akkoord te bereiken waar iedereen zich goed bij voelt.”

BennyKBC Group

Lesgevers
Fanny Matheusen
Ylva Berg
Marijke Smeets

In company

Vanaf 8 deelnemers kan je de training per Level in je eigen organisatie of samenwerkingsverband organiseren. Wat we vaak doen is de Level 1 In company waarna de deelnemers de volgende Levels naar wens in het open aanbod volgen.

Open aanbod

De trainingen tot facilitator Deep Democracy zijn de best lopende training van HUMMUS. Meer dan 500 mensen volgden reeds minstens een Level, telkens georganiseerd in tweedaagsen (meestal in Mechelen). Schrijf je nu in want de plaatsen zijn snel volzet. Volg onze nieuwsbrief als je op de hoogte wil zijn van nieuwste data.

Beginnen doe je met Level 1. Als je ineens inschrijft voor de volledige training krijg je een mooie trajectkorting. Meer informatie over de deelnameprijzen vind je hier

Data Level 1

Data Level 2

Data Level 3

Data Level 4