Ga naar de inhoud

Deep Democracy facilitator Level 1 tot 4

Heb jij het lef om...
in dialoog te gaan en te blijven als er spanning of conflict is?
door en met weerstand aan verandering te werken?
besluiten te nemen met aandacht en waardering voor minderheidsstemmen?
te werken met rangorde en privileges in een groep?
verschillen als een verrijking te zien?
... en jouw (bege)leiderschap hierin te ontwikkelen?
Dan zijn de deep democracytrainingen echt iets voor jou!


Deep democracy
is een vernieuwende methode voor dynamische dialogen, betrokken besluitvorming en creatieve conflictresolutie.

Je gaat de dialoog aan in plaats van het conflict uit de weg te gaan. Je gidst mensen en organisaties door transities met de weerstand in het vizier. Je ondersteunt het opnemen van eigen leiderschap bij jezelf en deelnemers.

In deep democracy ga je aan de slag met een veelvoud van meningen, emoties, gedragingen en ervaringen. Kortom, met de hele mens. De methode is gestoeld op een interdisciplinaire benadering van kwantumfysica, psychologie, lichaamswerk en spirituele wijsheden.

De methode geeft vorm aan transitieprocessen en resulteert in meerstemmigheid, inclusie en echte participatie. Vanuit een empowerende visie waarin ik, jij, wij en de wereld in verbinding staan.

HUMMUS biedt je een volledig opleidingstraject tot deep democracyfacilitator.

Starten doe je met de tweedaagse level 1 training. Daarin leer je de grondbeginselen en een aantal facilitatievaardigheden om de methode in je eigen praktijk toe te passen.

Daarna kan je je verder verdiepen in de levels 2 en 3. Je wordt een expert als je ook level 4 volgt.  Het hele leertraject tot deep democracyfacilitator duurt dus 9 dagen

“De opleiding deep democracy geeft je de kracht om met volle moed een breed gedragen akkoord te bereiken waar iedereen zich goed bij voelt.”

BennyKBC Group

Sarah volgde de training deep democracyfacilitator bij HUMMUS. En ze ging meteen aan de slag... met de magische vragen.

Onze trainingen worden gegeven door geaccrediteerde instructors in de Lewis methode van deep democracy. Wij zijn allen opgeleid door en staan onder supervisie van Fanny Matheusen.

We zijn erkend dienstverlener voor Opleiding voor de KMO-portefeuille. De level 1- en level 2-training kunnen je punten opleveren voor Continuing Coach Education van de International Coaching Federation (ICF CCE points).

In company

Je kan de trainingen (level 1 tot 3) in company laten doorgaan in je organisatie, bedrijf of samenwerkingsverband. Je kan ook starten met een kennismakingsworkshop of een keynote. Een veelheid van formules is mogelijk.

Contacteer HUMMUS voor een aanpak op maat.

Open aanbod

De trainingen tot facilitator deep democracy zijn de best lopende training van HUMMUS. Meer dan 680 mensen volgden reeds minstens een level, telkens georganiseerd in tweedaagsen (meestal in Mechelen, af en toe online).

Schrijf je nu in want de plaatsen zijn snel volzet. Volg onze nieuwsbrief als je op de hoogte wil zijn van nieuwste data.

Beginnen doe je met Level 1. Meer informatie over de deelnameprijzen vind je hier

Data Level 1

Data Level 2

Data Level 3

Data Level 4