Ga naar de inhoud

Metaskills deep democracy

Metavaardigheden of metaskills zijn competenties die je kunt ontwikkelen om sterker in je schoenen te staan als mens, als facilitator en als leidinggevende. Door je metaskills te versterken vergroot je de coherentie tussen wat je zegt, wat je doet en vanuit welke waarden je handelt. Je werkt aan een krachtigere uitstraling, meer rust en groeiend vertrouwen in je (werk)relaties.

In deze workshop(s) starten we met een focus op theorie en de link tussen de metaskill en de deep democracy-tools. Daarna is er ruimte voor twee korte oefeningen, uitwisseling en vragen.

De vijf metaskills die aan bod komen zijn Neutraliteit, Compassie, Superluisteren, Helderheid en Intuïtie. Je komt ze ook tegen in het boek Van zondebok naar zebra.

In company

Je kan de sessies apart of als reeks organiseren in je organisatie, met of zonder voorafgaande training in deep democracy, online of op locatie bij jou of bij ons in Mechelen. 

Interesse? Contacteer ons via info@deep-democracy.be of 0473 79 19 95.

Open aanbod

Af en toe organiseren we deze workshop in open aanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je als eerste op de hoogte wil zijn.