Individuele coaching

De basis van onze coachingstrajecten zijn de tools uit de Deep Democracymethode, aangevuld met inspiratie vanuit de verschillende specialisaties van onze facilitatoren: bemiddeling, systemisch werk, themagecentreerde interactie , mindfulness en heartfulness, interculturele competentie,...

De concrete inhoud van het coachingstraject zal afgestemd worden op jouw specifieke behoeften. We doen wat nodig en zinvol is.

Een traject voor individuele coaching kan bijvoorbeeld als volgt opgebouwd worden:

  • Intakegesprek: kennismaken en verkennen van de situatie en van de hulpvraag van de coachee. Inzichten vanuit basiskader en tools uit Deep Democracy, uitleg van mogelijke methodieken en bepalen van het traject (aantal sessies en timing).
  • Coachingsessies: toepassen van geschikte tools op de hulpvraag van de coachee. Tijdens de sessies komen er mogelijke nieuwe hulpvragen en kunnen we dieper ingaan op persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • In onze ervaring zijn er minimaal 1 intake en 2 sessies nodig om een stevige basis te bieden van waaruit de coachee zelf verder kan groeien.

Begeleiders
Fanny Matheusen
Fran Asselberghs
Marijke Smeets
Nathalie Van Renterghem
Ylva Berg

Onze coachingformules

We doen graag een voorstel op maat voor jouw coachingstraject. Dit kan zowel online, ter plaatse bij jou of een mix van beide. 

Interesse? Contacteer ons via info@deep-democracy.be of 0473 79 19 95 voor een offerte op maat.