Ga naar de inhoud

Kantelpuntlezing Sana Sellami: Inclusie Revisited – lessen uit het verleden brengen ons strategieën voor de toekomst

Wanneer:
15 mei 2024 @ 19:00 – 21:30
2024-05-15T19:00:00+02:00
2024-05-15T21:30:00+02:00
Waar:
HUMMUShuis Mechelen
Hendrik Consciencestraat 8
Kosten:
€25 incl BTW

Spring aan boord voor een frisse duik in de dynamische wereld van diversiteit en inclusie (D&I) met Dr. Sana Sellami. ‘Inclusie Revisited’ is jouw kans om samen de diepte in te duiken en de bouwstenen van onze huidige D&I-praktijken te herzien, te herdenken, en heruit te vinden.

Sana neemt je mee op een reis langs cruciale kruispunten in het D&I-verleden, met een scherpe blik op de kansen van morgen. Dit is geen terugblik sessie; het is een springplank naar innovatie en herontwerping van het veld die inzoomt op reflectie en visie. Het is een uitnodiging om de leider in jezelf aan te spreken en te navigeren door de opwindende mogelijkheden die voor ons liggen. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging van vernieuwing, om je te laten inspireren, en om met nieuwe kennis en passie het D&I-landschap van morgen te beïnvloeden.

Ben je klaar om deel te nemen aan een interactieve sessie die je kijk op diversiteit en inclusie verandert en je uitrust om een echte game-changer te zijn?

Praktisch

  • Woensdag 15 mei 2024
  • Onthaal om 19u00. Start lezing om 19u30. Voorzien einde om 21u30
  • Plaats: HUMMUShuis Mechelen, Hendrik Consciencestraat 8, 2800 Mechelen
  • Deelname: 25 euro (incl. BTW)
  • Koop je ticket in onze webshop.

Dr. Sana Sellami is een kracht van verandering in het hart van de maatschappij. Als socioloog en strateeg brengt ze met haar enthousiasme en diepgaande kennis mensen samen om echte, positieve veranderingen te bewerkstelligen.

In de collegezalen van Thomas More geeft Sana levendige lessen over sociale en consumentenpsychologie. Ze spoort haar studenten aan om buiten de gebaande paden te denken en de wereld om hen heen kritisch te bekijken.

Daarnaast is Sana een pionier op het gebied van het creëren van inclusieve organisatieculturen, een toewijding die verder gaat dan theorie. Ze maakt het verschil met een scherpe blik voor dynamiek binnen teams en het vermogen om inclusiviteit te integreren in alle facetten van een organisatie, van het aantrekken van talent tot het ontwikkelen van leiderschap, en een visie op diversiteit waarin het de kern vormt van innovatie en succes.

Naast strategisch denken is werken aan je eigen referentiekader op vlak van inclusie erg belangrijk. Lees daarom ook zeker ‘Professioneel handelen in een meerstemmige samenleving - Het PEACE-model’, het nieuwste boek van Fanny Matheusen.